Schoonheidssalon Uniek

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Uniek in Hardenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Uniek? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Uniek uit Hardenberg.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Uniek
Molckenbourstraat 58
7773CL Hardenberg

Eenmanszaak Schoonheidssalon Uniek is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARDENBERG of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidssalon Uniek is opgericht in 20080909 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Uniek bereiken op: 06-18429528. Schoonheidssalon Uniek in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08180873. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Uniek in Hardenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image