Schoonheidssalon Wagemans

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Wagemans in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Wagemans? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Wagemans uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Wagemans
Mient 246
2564LJ ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Schoonheidssalon Wagemans is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidssalon Wagemans is opgericht in 20020121 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Wagemans bereiken op: 070-3687031. Schoonheidssalon Wagemans in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27247728. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Wagemans in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image