Schoonheidssalon XEBER

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon XEBER in Oirschot? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon XEBER? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon XEBER uit Oirschot.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon XEBER
Nevenakker 4
5688PK Oirschot

Eenmanszaak Schoonheidssalon XEBER is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OIRSCHOT of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon XEBER is opgericht in 20070326 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon XEBER bereiken op: 0499-574538. Schoonheidssalon XEBER in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17204189. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon XEBER in Oirschot.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image