Schoonheidssalon ZIEZO

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon ZIEZO in Loppersum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon ZIEZO? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon ZIEZO uit Loppersum.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon ZIEZO
Lagestraat 44
9919AS Loppersum

Eenmanszaak Schoonheidssalon ZIEZO is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Schoonheidssalon ZIEZO is opgericht in 20061004 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon ZIEZO bereiken op: 0596-573909. Schoonheidssalon ZIEZO in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02095421. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon ZIEZO in Loppersum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image