Schoonheidssalon Zó Mooi!

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Zó Mooi! in Heerlen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Zó Mooi!? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Zó Mooi! uit Heerlen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Zó Mooi!
Caumerboord 36
6418BN Heerlen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Zó Mooi! is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEERLEN of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Zó Mooi! is opgericht in 20090112 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Zó Mooi! bereiken op: 06-42507836. Schoonheidssalon Zó Mooi! in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14109413. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Zó Mooi! in Heerlen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image