Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot in Weert? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot uit Weert.

Adresgegevens:
Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot
Middelstestraat 113
6004BH Weert

Eenmanszaak Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WEERT of elders in de provincie Limburg? Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot is opgericht in 20020101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot bereiken op: -. Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12046681. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsspecialiste Petra Knechten-Verdonschot in Weert.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image