Schoonheidsstudio Miriam

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsstudio Miriam in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsstudio Miriam? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsstudio Miriam uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Schoonheidsstudio Miriam
Hoekakkerweg 10
5616SX Eindhoven

Eenmanszaak Schoonheidsstudio Miriam is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidsstudio Miriam is opgericht in 20011126 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidsstudio Miriam bereiken op: 06-55386525. Schoonheidsstudio Miriam in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17140443. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsstudio Miriam in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image