Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden
Vechtstraat 39
5215GW ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden is opgericht in 20050209 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden bereiken op: 073-6130727. Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17174311. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsverzorging Dorene van der Heijden in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image