Schoonheidsverzorging & Visagie José

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsverzorging & Visagie José in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsverzorging & Visagie José? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsverzorging & Visagie José uit Hengelo.

Adresgegevens:
Schoonheidsverzorging & Visagie José
Staringstraat 12
7552LA Hengelo

Eenmanszaak Schoonheidsverzorging & Visagie José is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? Schoonheidsverzorging & Visagie José is opgericht in 20070813 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidsverzorging & Visagie José bereiken op: 074-2909465. Schoonheidsverzorging & Visagie José in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08162751. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsverzorging & Visagie José in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image