Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V.

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V.? Op Salons.nl lees je alles over Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V.
Nieuwe Binnenweg 104
3015BD Rotterdam

Besloten Vennootschap (BV) Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. is opgericht in 20160331 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. bereiken op: 06-50666454. Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65807294. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schorem, Haarsnijder en Barbier B.V. in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image