Senioren Kapsalon de Wilbert

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Senioren Kapsalon de Wilbert in Rijnsburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Senioren Kapsalon de Wilbert? Op Salons.nl lees je alles over Senioren Kapsalon de Wilbert uit Rijnsburg.

Adresgegevens:
Senioren Kapsalon de Wilbert
Rembrandtsingel 13
2231BK Rijnsburg

Vennootschap onder firma (Vof.) Senioren Kapsalon de Wilbert is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KATWIJK of elders in de provincie Zuid-Holland? Senioren Kapsalon de Wilbert is opgericht in 20160323 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Senioren Kapsalon de Wilbert bereiken op: 06-24287061. Senioren Kapsalon de Wilbert in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65631315. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Senioren Kapsalon de Wilbert in Rijnsburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image