Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon in Dieren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon uit Dieren.

Adresgegevens:
Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon
Kerkstraat 4A
6953BM Dieren

Eenmanszaak Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente RHEDEN of elders in de provincie Gelderland? Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon is opgericht in 20090526 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon bereiken op: 06-44205431. Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09198690. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Shanna Grotenhuis Schoonheidssalon in Dieren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image