Shantala Speciale Zorg Etten- Leur

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Shantala Speciale Zorg Etten- Leur in Etten-Leur? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Shantala Speciale Zorg Etten- Leur? Op Salons.nl lees je alles over Shantala Speciale Zorg Etten- Leur uit Etten-Leur.

Adresgegevens:
Shantala Speciale Zorg Etten- Leur
Antwerpenlei 109
4871SC Etten-Leur

Eenmanszaak Shantala Speciale Zorg Etten- Leur is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente ETTEN-LEUR of elders in de provincie Noord-Brabant? Shantala Speciale Zorg Etten- Leur is opgericht in 20080521 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Shantala Speciale Zorg Etten- Leur bereiken op: 06-42720710. Shantala Speciale Zorg Etten- Leur in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20140978. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Shantala Speciale Zorg Etten- Leur in Etten-Leur.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image