Shiva Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Shiva Schoonheidssalon in Waalwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Shiva Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Shiva Schoonheidssalon uit Waalwijk.

Adresgegevens:
Shiva Schoonheidssalon
Palestrinastraat 11
5144XJ Waalwijk

Eenmanszaak Shiva Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WAALWIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Shiva Schoonheidssalon is opgericht in 20070625 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Shiva Schoonheidssalon bereiken op: 06-10801213. Shiva Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18089337. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Shiva Schoonheidssalon in Waalwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image