Sierlijke voeten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sierlijke voeten in Delfzijl? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sierlijke voeten? Op Salons.nl lees je alles over Sierlijke voeten uit Delfzijl.

Adresgegevens:
Sierlijke voeten
Betelgeuzestraat 1
9933CB Delfzijl

Eenmanszaak Sierlijke voeten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EEMSDELTA of elders in de provincie Groningen? Sierlijke voeten is opgericht in 20160216 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sierlijke voeten bereiken op: 06-25281652. Sierlijke voeten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65341147. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sierlijke voeten in Delfzijl.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image