Sija Kapsalon en Parfumerie

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Sija Kapsalon en Parfumerie in Appelscha? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sija Kapsalon en Parfumerie? Op Salons.nl lees je alles over Sija Kapsalon en Parfumerie uit Appelscha.

Adresgegevens:
Sija Kapsalon en Parfumerie
Van Emstweg 6
8426BV Appelscha

Eenmanszaak Sija Kapsalon en Parfumerie is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente OOSTSTELLINGWERF of elders in de provincie Friesland? Sija Kapsalon en Parfumerie is opgericht in 20090306 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Sija Kapsalon en Parfumerie bereiken op: 0516-431915. Sija Kapsalon en Parfumerie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01146796. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sija Kapsalon en Parfumerie in Appelscha.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image