Simone’s Haar & Nagel Zaak

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Simone’s Haar & Nagel Zaak in Zaandam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Simone’s Haar & Nagel Zaak? Op Salons.nl lees je alles over Simone’s Haar & Nagel Zaak uit Zaandam.

Adresgegevens:
Simone’s Haar & Nagel Zaak
Kievitweg 29
1509AJ Zaandam

Eenmanszaak Simone’s Haar & Nagel Zaak is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ZAANSTAD of elders in de provincie Noord-Holland? Simone’s Haar & Nagel Zaak is opgericht in 20070903 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Simone’s Haar & Nagel Zaak bereiken op: 075-6314297. Simone’s Haar & Nagel Zaak in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34281874. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Simone’s Haar & Nagel Zaak in Zaandam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image