Simone’s Nagelstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Simone’s Nagelstudio in Nijverdal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Simone’s Nagelstudio? Op Salons.nl lees je alles over Simone’s Nagelstudio uit Nijverdal.

Adresgegevens:
Simone’s Nagelstudio
Wierdensestraat 25C
7443AA Nijverdal

Eenmanszaak Simone’s Nagelstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HELLENDOORN of elders in de provincie Overijssel? Simone’s Nagelstudio is opgericht in 20070424 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Simone’s Nagelstudio bereiken op: 0548-621953. Simone’s Nagelstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08158933. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Simone’s Nagelstudio in Nijverdal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image