Simone’s Skin&Beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Simone’s Skin&Beauty in Drachten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Simone’s Skin&Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Simone’s Skin&Beauty uit Drachten.

Adresgegevens:
Simone’s Skin&Beauty
De Nova Cura 125
9207BR Drachten

Eenmanszaak Simone’s Skin&Beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OPSTERLAND of elders in de provincie Friesland? Simone’s Skin&Beauty is opgericht in 20160308 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Simone’s Skin&Beauty bereiken op: 06-41019206. Simone’s Skin&Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65515773. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Simone’s Skin&Beauty in Drachten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image