Sisters Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Sisters Hairstyling in Wijk bij Duurstede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sisters Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Sisters Hairstyling uit Wijk bij Duurstede.

Adresgegevens:
Sisters Hairstyling
Klooster Leuterstraat 22
3961AZ Wijk bij Duurstede

Vennootschap onder firma (Vof.) Sisters Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente WIJK BIJ DUURSTEDE of elders in de provincie Utrecht? Sisters Hairstyling is opgericht in 20070501 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan Sisters Hairstyling bereiken op: 0343-593419. Sisters Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30225746. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sisters Hairstyling in Wijk bij Duurstede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image