Skin by Lin Beauty & Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Skin by Lin Beauty & Care in Hoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Skin by Lin Beauty & Care? Op Salons.nl lees je alles over Skin by Lin Beauty & Care uit Hoorn.

Adresgegevens:
Skin by Lin Beauty & Care
Van Goyenstraat 31
1624GD Hoorn

Eenmanszaak Skin by Lin Beauty & Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOORN of elders in de provincie Noord-Holland? Skin by Lin Beauty & Care is opgericht in 20061113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Skin by Lin Beauty & Care bereiken op: 06-55758733. Skin by Lin Beauty & Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37128634. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Skin by Lin Beauty & Care in Hoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image