Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging in Stolwijk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging uit Stolwijk.

Adresgegevens:
Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging
Benedenheulseweg 8
2821LR Stolwijk

Eenmanszaak Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPENERWAARD of elders in de provincie Zuid-Holland? Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging is opgericht in 20060421 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging bereiken op: 06-23653388. Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24394346. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Skin Point Huid- en Lichaamsverzorging in Stolwijk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image