Skin&Brows Studio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Skin&Brows Studio in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Skin&Brows Studio? Op Salons.nl lees je alles over Skin&Brows Studio uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Skin&Brows Studio
Los Angelesstraat 12
2548JC ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Skin&Brows Studio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Skin&Brows Studio is opgericht in 20090113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Skin&Brows Studio bereiken op: 06-41975943. Skin&Brows Studio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24450660. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Skin&Brows Studio in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image