Slen Time Heemskerk

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Slen Time Heemskerk in Heemskerk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Slen Time Heemskerk? Op Salons.nl lees je alles over Slen Time Heemskerk uit Heemskerk.

Adresgegevens:
Slen Time Heemskerk
Jan van Scorelstraat 52
1961EX Heemskerk

Vennootschap onder firma (Vof.) Slen Time Heemskerk is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HEEMSKERK of elders in de provincie Noord-Holland? Slen Time Heemskerk is opgericht in 20051001 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Slen Time Heemskerk bereiken op: 0251-238783. Slen Time Heemskerk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34233862. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Slen Time Heemskerk in Heemskerk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image