Slim Studio de Liemers

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Slim Studio de Liemers in Zevenaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Slim Studio de Liemers? Op Salons.nl lees je alles over Slim Studio de Liemers uit Zevenaar.

Adresgegevens:
Slim Studio de Liemers
De Horst 27
6902BC Zevenaar

Eenmanszaak Slim Studio de Liemers is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente ZEVENAAR of elders in de provincie Gelderland? Slim Studio de Liemers is opgericht in 20090223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Slim Studio de Liemers bereiken op: 0316-845827. Slim Studio de Liemers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09193625. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Slim Studio de Liemers in Zevenaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image