Sonja’s Nail Fashion & Body Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sonja’s Nail Fashion & Body Care in Nieuw-Buinen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sonja’s Nail Fashion & Body Care? Op Salons.nl lees je alles over Sonja’s Nail Fashion & Body Care uit Nieuw-Buinen.

Adresgegevens:
Sonja’s Nail Fashion & Body Care
Zuiderdiep 259
9521AH Nieuw-Buinen

Eenmanszaak Sonja’s Nail Fashion & Body Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORGER-ODOORN of elders in de provincie Drenthe? Sonja’s Nail Fashion & Body Care is opgericht in 20070612 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Sonja’s Nail Fashion & Body Care bereiken op: 0599-612804. Sonja’s Nail Fashion & Body Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04086878. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sonja’s Nail Fashion & Body Care in Nieuw-Buinen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image