Stap voor Stap naar Kim

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Stap voor Stap naar Kim in Lisse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Stap voor Stap naar Kim? Op Salons.nl lees je alles over Stap voor Stap naar Kim uit Lisse.

Adresgegevens:
Stap voor Stap naar Kim
Emmastraat 20
2161PS Lisse

Eenmanszaak Stap voor Stap naar Kim is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LISSE of elders in de provincie Zuid-Holland? Stap voor Stap naar Kim is opgericht in 20150901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Stap voor Stap naar Kim bereiken op: 06-27355607. Stap voor Stap naar Kim in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63971283. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Stap voor Stap naar Kim in Lisse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image