Straq Massage Ali Bosma

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Straq Massage Ali Bosma in Bolsward? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Straq Massage Ali Bosma? Op Salons.nl lees je alles over Straq Massage Ali Bosma uit Bolsward.

Adresgegevens:
Straq Massage Ali Bosma
Bolwerkplein 8
8701XE Bolsward

Eenmanszaak Straq Massage Ali Bosma is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Straq Massage Ali Bosma is opgericht in 20090205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Straq Massage Ali Bosma bereiken op: 06-13861136. Straq Massage Ali Bosma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01144925. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Straq Massage Ali Bosma in Bolsward.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image