Sundara Beauty en Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sundara Beauty en Pedicure in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sundara Beauty en Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Sundara Beauty en Pedicure uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Sundara Beauty en Pedicure
Riedermeet 76
2993XM Barendrecht

Eenmanszaak Sundara Beauty en Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Sundara Beauty en Pedicure is opgericht in 20160801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sundara Beauty en Pedicure bereiken op: 06-43070022. Sundara Beauty en Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66586526. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sundara Beauty en Pedicure in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image