Sylvana’s Pedicuresalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Sylvana’s Pedicuresalon in Kloosterburen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sylvana’s Pedicuresalon? Op Salons.nl lees je alles over Sylvana’s Pedicuresalon uit Kloosterburen.

Adresgegevens:
Sylvana’s Pedicuresalon
Westerklooster 11
9977RA Kloosterburen

Eenmanszaak Sylvana’s Pedicuresalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Sylvana’s Pedicuresalon is opgericht in 20070928 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Sylvana’s Pedicuresalon bereiken op: 0595-438723. Sylvana’s Pedicuresalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01122125. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sylvana’s Pedicuresalon in Kloosterburen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image