‘t Koetshuys nail & bodycare

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

‘t Koetshuys nail & bodycare in Wamel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘t Koetshuys nail & bodycare? Op Salons.nl lees je alles over ‘t Koetshuys nail & bodycare uit Wamel.

Adresgegevens:
‘t Koetshuys nail & bodycare
Dorpsstraat 14
6659CD Wamel

Eenmanszaak ‘t Koetshuys nail & bodycare is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WEST MAAS EN WAAL of elders in de provincie Gelderland? ‘t Koetshuys nail & bodycare is opgericht in 20080819 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘t Koetshuys nail & bodycare bereiken op: 06-27529830. ‘t Koetshuys nail & bodycare in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30244892. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘t Koetshuys nail & bodycare in Wamel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image