‘ t Roevoetje

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

‘ t Roevoetje in Valkenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ‘ t Roevoetje? Op Salons.nl lees je alles over ‘ t Roevoetje uit Valkenburg.

Adresgegevens:
‘ t Roevoetje
Roevoetsstraat 4A
6301XW Valkenburg

Eenmanszaak ‘ t Roevoetje is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VALKENBURG AAN DE GEUL of elders in de provincie Limburg? ‘ t Roevoetje is opgericht in 20180111 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ‘ t Roevoetje bereiken op: 06-52068505. ‘ t Roevoetje in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 70602433. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ‘ t Roevoetje in Valkenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image