Tanja’s Mobile Knip Inn

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Tanja’s Mobile Knip Inn in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Tanja’s Mobile Knip Inn? Op Salons.nl lees je alles over Tanja’s Mobile Knip Inn uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Tanja’s Mobile Knip Inn
Hemelsblauw 6
2718JX Zoetermeer

Eenmanszaak Tanja’s Mobile Knip Inn is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Tanja’s Mobile Knip Inn is opgericht in 20090715 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Tanja’s Mobile Knip Inn bereiken op: 06-21886921. Tanja’s Mobile Knip Inn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27348509. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Tanja’s Mobile Knip Inn in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image