Tanja’s Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Tanja’s Voetverzorging in Beek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Tanja’s Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Tanja’s Voetverzorging uit Beek.

Adresgegevens:
Tanja’s Voetverzorging
Gerbergastraat 27
6191TJ Beek

Eenmanszaak Tanja’s Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEEK of elders in de provincie Limburg? Tanja’s Voetverzorging is opgericht in 20070615 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Tanja’s Voetverzorging bereiken op: 046-4377922. Tanja’s Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14095252. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Tanja’s Voetverzorging in Beek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image