Terry Bleiksloot-van Dorp

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Terry Bleiksloot-van Dorp in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Terry Bleiksloot-van Dorp? Op Salons.nl lees je alles over Terry Bleiksloot-van Dorp uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Terry Bleiksloot-van Dorp
Plassingel 13
3043GS Rotterdam

Eenmanszaak Terry Bleiksloot-van Dorp is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Terry Bleiksloot-van Dorp is opgericht in 20070223 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Terry Bleiksloot-van Dorp bereiken op: 010-4379106. Terry Bleiksloot-van Dorp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24410472. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Terry Bleiksloot-van Dorp in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image