Thai Spa Natural & Body Care

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Thai Spa Natural & Body Care in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Thai Spa Natural & Body Care? Op Salons.nl lees je alles over Thai Spa Natural & Body Care uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Thai Spa Natural & Body Care
Oudezijds Voorburgwal 189A
1012EW Amsterdam

Eenmanszaak Thai Spa Natural & Body Care is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Thai Spa Natural & Body Care is opgericht in 20090313 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Thai Spa Natural & Body Care bereiken op: 06-39344722. Thai Spa Natural & Body Care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34330630. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Thai Spa Natural & Body Care in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image