Thaise Massage ‘TOEK’

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Thaise Massage ‘TOEK’ in Middelburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Thaise Massage ‘TOEK’? Op Salons.nl lees je alles over Thaise Massage ‘TOEK’ uit Middelburg.

Adresgegevens:
Thaise Massage ‘TOEK’
Duke Ellingtonstraat 11
4337XT Middelburg

Eenmanszaak Thaise Massage ‘TOEK’ is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDELBURG of elders in de provincie Zeeland? Thaise Massage ‘TOEK’ is opgericht in 20160301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Thaise Massage ‘TOEK’ bereiken op: 06-44194294. Thaise Massage ‘TOEK’ in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65463927. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Thaise Massage ‘TOEK’ in Middelburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image