The Beauty Temple

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

The Beauty Temple in Veldhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over The Beauty Temple? Op Salons.nl lees je alles over The Beauty Temple uit Veldhoven.

Adresgegevens:
The Beauty Temple
Tureluur 6
5508PX Veldhoven

Eenmanszaak The Beauty Temple is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VELDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? The Beauty Temple is opgericht in 20080626 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan The Beauty Temple bereiken op: 040-2870777. The Beauty Temple in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17228661. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met The Beauty Temple in Veldhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image