The body wax company & beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

The body wax company & beauty in Nieuwerkerk aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over The body wax company & beauty? Op Salons.nl lees je alles over The body wax company & beauty uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Adresgegevens:
The body wax company & beauty
Prins Alexanderlaan 146
2912AN Nieuwerkerk aan den IJssel

Eenmanszaak The body wax company & beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZUIDPLAS of elders in de provincie Zuid-Holland? The body wax company & beauty is opgericht in 20140117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan The body wax company & beauty bereiken op: 06-55832337. The body wax company & beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59744863. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met The body wax company & beauty in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image