The Lash & Nail factory

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

The Lash & Nail factory in Fluitenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over The Lash & Nail factory? Op Salons.nl lees je alles over The Lash & Nail factory uit Fluitenberg.

Adresgegevens:
The Lash & Nail factory
Schuinedijk 3
7931TM Fluitenberg

Eenmanszaak The Lash & Nail factory is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOOGEVEEN of elders in de provincie Drenthe? The Lash & Nail factory is opgericht in 20170706 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan The Lash & Nail factory bereiken op: 06-53538220. The Lash & Nail factory in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69201854. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met The Lash & Nail factory in Fluitenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image