Thermen Soesterberg BV

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Thermen Soesterberg BV in Soesterberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Thermen Soesterberg BV? Op Salons.nl lees je alles over Thermen Soesterberg BV uit Soesterberg.

Adresgegevens:
Thermen Soesterberg BV
Frits Koolhovenweg 8
3769TR Soesterberg

Besloten Vennootschap (BV) Thermen Soesterberg BV is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente SOEST of elders in de provincie Utrecht? Thermen Soesterberg BV is opgericht in 20160810 (jaar/maand/dag). Er werken 50 t/m 99 werknemers en je kan Thermen Soesterberg BV bereiken op: 033-4622460. Thermen Soesterberg BV in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66627192. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Thermen Soesterberg BV in Soesterberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image