Thuiscomfort Kapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Thuiscomfort Kapsalon in Stompetoren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Thuiscomfort Kapsalon? Op Salons.nl lees je alles over Thuiscomfort Kapsalon uit Stompetoren.

Adresgegevens:
Thuiscomfort Kapsalon
Binnenkruier 7
1841EN Stompetoren

Eenmanszaak Thuiscomfort Kapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ALKMAAR of elders in de provincie Noord-Holland? Thuiscomfort Kapsalon is opgericht in 20070219 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Thuiscomfort Kapsalon bereiken op: 072-8503674. Thuiscomfort Kapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37131085. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Thuiscomfort Kapsalon in Stompetoren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image