Thuiskapperservice Corina

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Thuiskapperservice Corina in Harkema? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Thuiskapperservice Corina? Op Salons.nl lees je alles over Thuiskapperservice Corina uit Harkema.

Adresgegevens:
Thuiskapperservice Corina
Boekweitstrjitte 12
9281NE Harkema

Eenmanszaak Thuiskapperservice Corina is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente ACHTKARSPELEN of elders in de provincie Friesland? Thuiskapperservice Corina is opgericht in 20070326 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Thuiskapperservice Corina bereiken op: 06-52297840. Thuiskapperservice Corina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01118978. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Thuiskapperservice Corina in Harkema.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image