Tilly van der Bij Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Tilly van der Bij Pedicure in Aldeboarn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Tilly van der Bij Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Tilly van der Bij Pedicure uit Aldeboarn.

Adresgegevens:
Tilly van der Bij Pedicure
Beetsterdyk 1A
8495NC Aldeboarn

Eenmanszaak Tilly van der Bij Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEERENVEEN of elders in de provincie Friesland? Tilly van der Bij Pedicure is opgericht in 20080715 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Tilly van der Bij Pedicure bereiken op: 06-29380933. Tilly van der Bij Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01134535. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Tilly van der Bij Pedicure in Aldeboarn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image