Tineke Kok Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Tineke Kok Pedicure in Zwolle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Tineke Kok Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Tineke Kok Pedicure uit Zwolle.

Adresgegevens:
Tineke Kok Pedicure
Aalvangersweg 9
8015PE Zwolle

Eenmanszaak Tineke Kok Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZWOLLE of elders in de provincie Overijssel? Tineke Kok Pedicure is opgericht in 20080101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Tineke Kok Pedicure bereiken op: 0529-497437. Tineke Kok Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08199138. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Tineke Kok Pedicure in Zwolle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image