Tot in de Puntjes

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Tot in de Puntjes in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Tot in de Puntjes? Op Salons.nl lees je alles over Tot in de Puntjes uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Tot in de Puntjes
Vlielanderoog 10
2993VM Barendrecht

Eenmanszaak Tot in de Puntjes is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Tot in de Puntjes is opgericht in 20060105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Tot in de Puntjes bereiken op: 06-45790294. Tot in de Puntjes in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24388485. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Tot in de Puntjes in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image