Total Face & Body by Melanie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Total Face & Body by Melanie in Nootdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Total Face & Body by Melanie? Op Salons.nl lees je alles over Total Face & Body by Melanie uit Nootdorp.

Adresgegevens:
Total Face & Body by Melanie
Kortelandseweg 44A
2631NE Nootdorp

Eenmanszaak Total Face & Body by Melanie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PIJNACKER-NOOTDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? Total Face & Body by Melanie is opgericht in 20160118 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Total Face & Body by Melanie bereiken op: 06-37377056. Total Face & Body by Melanie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65096266. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Total Face & Body by Melanie in Nootdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image