Touch of Beauty Skin Professionals

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Touch of Beauty Skin Professionals in Leiderdorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Touch of Beauty Skin Professionals? Op Salons.nl lees je alles over Touch of Beauty Skin Professionals uit Leiderdorp.

Adresgegevens:
Touch of Beauty Skin Professionals
Frederik Hendriklaan 34
2351GC Leiderdorp

Eenmanszaak Touch of Beauty Skin Professionals is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDERDORP of elders in de provincie Zuid-Holland? Touch of Beauty Skin Professionals is opgericht in 20010827 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Touch of Beauty Skin Professionals bereiken op: 071-5425350. Touch of Beauty Skin Professionals in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28091470. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Touch of Beauty Skin Professionals in Leiderdorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image