Trend Hairstyling & Beautycenter

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Trend Hairstyling & Beautycenter in Delft? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Trend Hairstyling & Beautycenter? Op Salons.nl lees je alles over Trend Hairstyling & Beautycenter uit Delft.

Adresgegevens:
Trend Hairstyling & Beautycenter
Burgwal 35
2611GG Delft

Eenmanszaak Trend Hairstyling & Beautycenter is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DELFT of elders in de provincie Zuid-Holland? Trend Hairstyling & Beautycenter is opgericht in 20160129 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Trend Hairstyling & Beautycenter bereiken op: 06-14675100. Trend Hairstyling & Beautycenter in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65209974. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Trend Hairstyling & Beautycenter in Delft.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image