U kapsalon aan huis Jozephina

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

U kapsalon aan huis Jozephina in Geleen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over U kapsalon aan huis Jozephina? Op Salons.nl lees je alles over U kapsalon aan huis Jozephina uit Geleen.

Adresgegevens:
U kapsalon aan huis Jozephina
Azaleastraat 10
6163CC Geleen

Eenmanszaak U kapsalon aan huis Jozephina is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente SITTARD-GELEEN of elders in de provincie Limburg? U kapsalon aan huis Jozephina is opgericht in 20061004 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan U kapsalon aan huis Jozephina bereiken op: 046-4744231. U kapsalon aan huis Jozephina in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14091302. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met U kapsalon aan huis Jozephina in Geleen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image